Ännu en smart musiktjänst, youtubes tuberadio

Musikindustrin trodde att dom skulle gå under när skivorna slutade säljas och internet tog över men jag tycker den verkar blomstra som aldrig förr. Både spotify och youtube har gjort att folk nu lyssnar på mer musik än någonsin, säkert för att få kände sig redo att hosta upp 200 kr för en skiva där dom bara ville lyssna på hälften av låtarna. Nu kan man skapa sina personliga spellistor helt gratis, valfrihet är nog det rätta ledordet här.

Att lyssan på musik via streaming är nu vardag och jag bloggade här i veckan om radiofy en smart sida för spotifyanvändare som även lyssnar på radio eller helt enkelt vill ha lite ny inspiration. Nu har en annan stor musiktjänst som jag tror kommer locka många musikälskare kommit igång ordentligt. Tuberadio Är som en mix av spotify, youtube och itunes i ett. Låter inte det ultimat?

Tjänsten är helt gratis, allt du behöver göra är att skapa en användarprofil på deras hemsida. Till utseendet ser det ut som itunes. Musiken spelas som i spiotify och du kan lätt göra egna spellistor. Som ni säkert har märkt kryllar det av musikvideor på youtube. Det är dessa musikvideos som tuberadio nu har samlat och det är den musiken du lyssnar på. Detta gör att du även kan se musikvideon till den låt du lyssnar på om du känner för det. En smart finess som varken spotify eller itunes erbjuder!


Kommentarer
Postat av: Ida

Låter bra! Men youtubes låtar känsn sådär kvalitetsmässigt, och många är förbjudna att visas i sverige. Undrar hur det fungerar med det. Kommer man runt det mån tro? Förmodligen inte, men vore kanon isf!

2010-02-18 @ 18:17:35
URL: http://idasvedlundstahl.blogg.se/
Postat av: louise - Paper and Pen

Sv: tackar, yes det är jag som har ritat den :)ha det bra!

2010-02-18 @ 21:45:56
URL: http://paperandpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback