Facebook missar

Man kan dagligen läsa om folk som gör bort sig på facebook. Det finn tom en hel sida för alla pinsamma kommentarer från facebook eller missar folk har gjort. Detta sociala medel får folk att vräka ur sig saker som helt enkelt skulla vara helt oacceptabelt att göra i verkligheten. Vi tappar all uppfostran om sociala regler. Det är tydligen betydligt lättare att skriva saker på internet än att ställa sig mitt på kontoret och berätta om dom inför alla.

Varje dag kan man läsa om folk som blivit sparkade efter att ha skrivit något olämpligt på facebook. allt från "jävlar vilken kväll. Bakis som fan idag, ringde och sjukanmälde mig. Någon som vill komma över och chilla med pizza och tv-spel?" till "var just på arbetsintervju får hoppas att allt går vägen" eller kanske "hahaha min chef ser seriöst ut som en flodhäst, Hon beter sig som en också, ni vet krossar allt i sin väg ;)".


Tydligen tar även poliser statusuppdateringarna på facebook på allvar. Ashley Sullivan åkte till Florida där hon festade rejält med sin pojkvän innan dom båda satte sig i bilen. Dom krashade och pojkvännen överlevde inte, Ashley erkände sig skyldig till fyllekörning och vållande till annans död. En månad senare postar hon sen foton från Florida resan med kommentaren: full i florida!

Detta fick domaren att ta upp fallet igen och han sände henne ett halvår till fängelset med anledningen "jag är bekymrad över ditt uppträdande sedan krashen, det är anledningen till ditt fängelsestraff"

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Hana

haha aa ja vet!

2010-01-30 @ 11:17:00
URL: http://skorpanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback