3 roliga gratis onlinespel i stil med tetris

Kan ni också sitta och spela tetris i evigheter utan att tröttna? Det är lite facinerande hur ett sådant enkelt spel kan få en sådan genomslagskraft. Här kommer tre tips på spel som är lika beroendeframkallande(om ni nu vill ha mer av det i era liv):


Först ut är Bloons tower Defense. Det kommer vågor av ballonger och det gäller för dig att spendera dina pegnar väl och placera ut skjutarna så dom träffar så många ballonger som möjligt. Sen kan kman uppgradera så dom skjuter starkare eller får längre räckvidd. Strategispel. TIPS: Använd road spikes om du tror att några ballonger kanske slinker igenom, är i princip gratis. För att skjuta metallballonger krävs en kanon(cannon), inget annat kommer igenom.


Härnäst kommer Bubble Shooter. Ett spel jag personligen inte klarar mig långt på men jag blir bättre! Går ut på att du ska skjuta iväg en bubbla mot andra i samma färg och då spränga bort dom. Det gäller att vara snabb också för det byggs på ett lager lite då och då. När bubblorna når "marken" har man förlorat.


Sist ut kommer min favorit: Bejeweled! har spenderat antal timmar på msn med det här i tävlingar mot kompisar. Du byter plats på två diamanter brevid varandra så att det blir tre i rad(eller fler). Då sprängs dom bort och ny fallar ner i deras ställe. Den gröna listen längst ner är tiden du har på dig. Den fylls på varje gång du tar poäng så ju mer poäng du tar desto mer fylls liste, när den är full kommer du till nästa nivå. Blir den tom förlorar du.

Länkarna i inlägget leder dig till spelen. Lycka till och sitt inte uppe allt för länge på kvällarna med det här, lätt hänt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback