Världens snabbaste minne från kingston

Ja nu idag avslöjade Kingston i ett pressmeddelande att dom nu har tagit över tronen med världens snabbaste Intel-certifierade ram-minne. Kingston HyperX är ett dual-channel DDR3 minne som går på hela 2,400 MHz! Tidigare ledde Corsair med 2,33GHz så det var ingen gigantisk ökning kanske men procentuellt blir det ju en del.

Okej bara 3% märkte jag nu, men det är alltid något! Dagen då ram-minnen och processorer kör med samma hastighet verkar närma sig, allt som saknas är snabbare FSB.


Kolla bara på det där kylsystemet! Heatspreader som det heter på engelska, låter inte lika bra att skriva värmespridare. Dom kommer bara säljas parvis och landa vid 4GB. Är ni sugna? Isf får ni vänta några månader till, dom kommer först ut någon gång under andra kvartalet. Lite lagom vagt och mystiskt med releasen.

Priset kommer säkerligen bli rätt svettigt men det är ju trots allt världens snabbaste. Dessutom erbjuder Kingston livstidsgaranti för sina HyperX-minnen samt fri service dygnet runt! Dom tar väl hand om sina kunder, det uppskattas. Frågan är om garantin verkligen gäller om någon klant dödar minnet med esd?

Nej nu babblar jag. Ber om ursäkt för det flummiga inlägget. Have a nice day!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Robin

Det där är verkligen ett tecken på att jag behöver en ny dator -_- DDR 2 400Mhz liksom. Tyckte mig ha sett en Gamer dator med 16GB minne för någon dag sedan. Snacka om insane mycket minne.

2010-03-20 @ 12:37:26
URL: http://gamingground.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback