wtf kläder är nya modet

Ni har säkert alla sett college humors skämtvideo med wtf blanket men nu kommer det en seriös sida med wtf jeans. Ett par jeans skapade för nördar som vill ha plats med sina prylar i fickorna.


WTF jeansen är som sagt designade för nördar och har fickor formade efter en iphone. Det finns även ett extrafack för den där usb-stickan du alltid släpar runt på. Som om inte detta vore nog skyddas alla prylar av microfibrer så istället för repos på din iPod får du en extra putsnign när du slänger ner den i fickan.

Dessa byxor är designade för killar/män och därför finns det ytterligare en finess. Ni behöver aldrig med oroa er för hur familjejuvelerna klarar kylan. Dom är nämligen skyddade av ett extra lager med ett isolerande och tåligt material.

Jag tror aldrig tillverkaren till dom här jeansen hade trott att dom skulle bli så frmgångsrika. Beta-byxorna (hahah bara att ha en betaversion av kläder är ju helt underbart) på ett 100 par som kommer 1 april och gick för 50euro sålde slut direkt! 1 augusti kommer ytterligare 400 par men dom går för 79€. Efter det kommer 500 par säljas "vanligt". Totalt blir det alltså 1000 par wtf-jeans ute i världen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback