Iron man och superman-simulatorer

Någonsin velat testa på att bli en riktig superhjälte? med dom här två simulatorerna får du chansen att för en stund testa hur det känns att flyga som antingen Iron Man eller Superman! Till Iron Man simulatorn finns det även en byggnadbeskrivning hehe.


Först ut är superman-simulatorn(aka The Death Wheel 3000dx) från Purincess labs. Ser ut att vara en helt livsfarlig konstruktion, hur klarar killen att hålla benen uppe? på dom flesta bilder har han faktiskt benen i marken. Hade dom gjort den lite högre samt monterat dit någon sorts bromb kan jag tänka mig att man skulle få sig en härlig åktur!

Rolig hemsida dock med flertalet knasiga experiment, allt skapat av en thailändsk välutbildad webdesigner! Finns bland annan en iPhone app som får en att tänka på hur mycket kalorier man stoppar i sig genom att låta en spela ett spel där man måste mata en apa. Finns en maskin som uttrycker datorns sexuella känslor, vågar du kolla in den?

(VARNING: stäng av eller sänk ljudet rejält för klippet inkluderar
en gigantisk fläkt som låter förjävligt)

Här är en hemmabyggd Iron Man-simulator från Feng-GUI Researches. I ingredienslistan återfinns bland annat Google Earth Flight Simulator och en Nintendo Wii-kontroll. Det ni ser högst upp i det vänstra hörnet på videon är vad "flygaren" ser i sina space:ade glasögon. Denna hade jag grymt gärna velat testa på!

Liksom Purin har Feng-GUI gjort ännu fler undersökningar och forskning med bland annat Guitar Hero och skateboardspel. Dom har faktiskt byggt om en hel skateboard så att den funkar som kontroll för skateboardspelet Tony Hawk Pro Skater! Häftigt värre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback