Rolig spelreklam för Blur - diss mot nintendo

Snubblade över en video på youtube (har verkligen inget minne av hur jag hittade den, stör mig extremt), en reklamvideo för bilspelet Blur som släpps i Europa 28 Maj. I reklamen gör dom öppet narr av Nintendos Super Mario-spel. Dom får Nintendo att framstå som småbarnsspel och visar verkligen varför man ska satsa på Blur istället.


Blur är ett verklighetstroget racingspel med massor av fart och adrenalin. Av videon att döma ser grafiken riktigt bra ut också. Definitivt roligare än Need For Speed-spelen där allt bara handlar om att styla bilen nu för tiden. Blur är skapat av Bizarre Creations, som jobbar för Activision.

Det finns flertalet fina detaljer med detta spel. Dels har dom "riktiga bilar", dvs dom har fått tillåtelse av exempelvis Ford, BMW, Chevrolet och Koenigsegg(!!!) att använda deras bildar i spelet. Sen har dom också en twitterfunktion, med hjälp av den kunna utmana vänner i spelet oavsett vilken plattform man kör på samt dela med dig av dina framgångar. Förutom att race:a ska du även attackera och försvara dig mot dom andra spelarna!

Betan av spelet har varit ute sen i mars och xbox-spelare har redan kunnat testa på spelet ett tag nu. Spelet kommer även finnas för PC när det släpps den 28:e. Finns att förhandsboka på alla kända Svenska spelaffärer(även cdon.com tex), lite sent nu 5 dagar innan release kanske hehe. Om ni vill läsa mer och se lite coola bilder har ni Blurs hemsida här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback