Chatroulette

Ni har säkert hört talas om det redan, chatroulette. Roulette över huvud taget verkar vara populära spel nu för tiden. Sms-roulette är ju ett exempel på ett annat populärt spel bland folk som är runt 20 år gamla nu för tiden. Tillbaka till ämnet. Chatroulette är en sida där man möter slumpvis utvalda chattare. Man hamnar ansikte mot ansikte med en random människa som också är inne på chatroulette-sidan.

Man kan se vem man pratar med(om den nu har webcam, för webcamen slås på automatiskt) och man kan även skriva med den. Tröttnar man på chatten klickar man sig bara vidare till en annan slumpvis utvald användare. Ganska kreativt men det missbrukas ju mycket. Folk runkar i camen och tror att dom ska hitta en tjej som kan strippa för dom då.

Här nedan kan ni se en video med en kille som experimenterar med beteende på chatroulette. Under den ser ni en väldigt rolig video med en kille som klär ut sig till nazist, har en mikrofon som liknar ett gevär och sen kollar folks reaktioner. Han är naturligtvis inte nazist på riktigt men han lyckas iaf visa hur okunniga dom flesta människor är. Ljud är ett måste!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback