Gör resan enklare med hjälp av datorn

Nu är det sommartider och många bestämmer sig för att ge sig ut att resa. Med hjälp av datorn kan du göra din resa både lättare och roligare med hjälp av någon av dom många hemsidor som finns till hjälp.

Har du bestämt vart du vill åka kan du använda Trivago för att leta upp ett hotell som passar dig. På Trivagos hemsida finner du i princip alla hotell i världen och kan jämföra priserna. Dessutom hittar du mer ofta än sällan recensioner av hotellen! Självklart finner du även länkar till hotellens officiella hemsidor så att du kan läsa på ännu mer. Väldigt smart!


När du sedan är på resande fot kan det vara bra att skaffa ett konto på TripIt. På TripIt kan du lägga in dina resmål och få aktuell info om flighterna samt alternativa resvägar om något skulle strula. Du kan även lägga till var du ska bo, vad du ska göra när du väl är där(kanske gå på teater eller konsert?) samt spara bokningdetaljer.

På så sätt kan du känna dig trygg och har all information du behöver och kan snabbt kolla upp kartor över var du befinner dig. TripIt finns även som en applikation till iPhone eller Android-mobiler tex.

Om man inte är lika ivrig att resa utomlands utan hellre vill hitta på något annorlunda här hemma i Sverige så förser dig Sverigesurfen med många idéer och alternativ till aktiviteter. Väldigt dåligt uppbyggd hemsida anser jag, men det finns mycket roligt där!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback