Svenska Induo skapar den tuffaste switchen

Har du någonsin beklagat dig över att din switch inte klarar av all cola du häller över den? Ja nu har Induo skapat dig en lösning!


Denna switch från Induo är IP67-klassad. Vad är nu det? Jo IP står för International Protection Rating (INTE Internet Protocol som man skulle kunna tro när man jobbar med switchar och datorer). IP är alltså ett mått på hur tålig ens produkt är(gäller elektriska produkter).

Den första siffran efter IP står för hur tålig den är mot någon som petar i uttaget(med finger eller med verktyg) samt hur väl den står emot damm och andra små partiklar som förekommer på arbetsplatser utomhus. 6 är den högsta nivån och det betyder att du kan pilla bäst du vill i denna switch, den kommer ändå inte gå sönder!

Nu kommer vi till den andra siffran, någon som har en gissning? Jo den står för hur bra den står emot vatten. 7 är den näst högsta nivån så du kan ta mad dig den här switchen till badkaret om du vill, bara vattnet inte är mer än en meter djupt. Den högsta nivån, 8, kvalificeras med att utrustningen är passande att använda under vatten och max djupet får specificeras av tillverkaren själv. Jag tvivlar på att Induo ens vill uppmuntra så pass mycket till att ta med switchen ner på en djuphavsdykning och därför nöjer sig med 7:an.

Om du fortfarande är orolig för att switchen inte ska klara av din arbetsmiljö(var sjutton jobbar du måste jag då fråga!?!!) kan jag lugna dig med att den även klarar temperaturer på -40 till +75. Alltså kan du även ta med dig den in i bastun efter badet!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback