Toy story 3, årets film!

Toy story var när jag var liten i princip det coolaste som fanns(delad första plats med pokémon) och dom var även tidiga med den här typen av animation. Jag vet inte hur många gånger jag har suttit hemma och sett filmerna på en gmamal sliten VHS. Redan sen i höstas när det blev klart att Toy Story 3 släpps i sommar har vi på teknik gått och längtat. Kalla oss barnsliga men Toy Story är faktiskt fortfarande riktigt kul.

Den 28 juni har filmen premiär här i Sverige! Självklart planerar vi även att se den i 3D, ska man på bio är det lika bra att se något du inte kan se hemma. Ska man betala så stora summor för att se filmen vill man ha bra kvalitét och specialeffekter som aldrig skulle bli detsamma på 46".

I den trdje filmen har Andy, ägaren till leksakerna, växt upp och ska nu iväg till college. En leksaks värsta dröm är att hamna på hyllan och aldrig mer bli lekt med, mardrömmen går i uppfyllelse. Dock räddas dom i sista sekund och skänks iväg till ett dagis istället för att bli bortkastade... Se trailen nedan för att få en glimt av vad det leder tilll ;)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback