Apple och Nokia i fight

Så som säkert många av er vet har Apple och Nokia nu legat i strid ett tag angående patent som Apple har för sin Iphone teknologi. Det hela började i oktober då Nokia lämnade in en stämning mot Apple för 10 av deras patent. Apple svarade med att stämma Nokia för brott mot 13 av deras egna patent. I december la Nokia in ännu en stämning på 7 av Apples patent. Stämningarna gäller bla antennen, användargränssnittet och kameran i telefonen.

Apples senaste drag är nu att försöka hindra import av alla Nokias mobiler som innehåller något av dom patent dom har anmält Nokia för brott mot. Kanske lite väl våghalsigt av Apple men vad tycker ni? Ingen gillar en copycat som åker snålskjuts på andras idéer och har man ett patent så har man. Kanske bör Apple lugna ner sig lite och vänta på domstolens beslut istället, bara en tanke...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Adina

sv Okej , bra ! :D

Jag började dansa när jag var två så japp ;) dd ? :D

2010-01-19 @ 18:01:51
URL: http://enstjartpahimlen.blogg.se/
Postat av: Neahn

För att min bror ville låna det :P , ja brukar ändå inte spela de så mycket längre (: , hehe

2010-01-19 @ 18:16:44
URL: http://shadowzplay.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: då håller du nog med mig om att kursen är rätt odräglig! Mja, det gick både bra och dåligt tror jag, så länge jag klarar provet är jag nöjd :)

2010-01-19 @ 19:10:39
URL: http://livingpoet.blogg.se/
Postat av: Ana

sv: näe jag är inte där så ofta, någon gång per år kanske.. tycker det är en mysig stad, så åk dit om du har möjlighet :)

2010-01-19 @ 19:50:45
URL: http://anaaana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback