pogoplug gör dina filer lättilgängliga

Progoplug är ett företag med en enda produkt som gör att du enkelt kan komma åt din filer på hårddisken hemma vart du än befinner dig. Dom flesta av oss i dagens läge äger en extern hårddisk för backup som man ansluter till datorn via USB. Progoplug består av en nätverksrouter och du pluggar bara in två kontakter sen är den klar. Allt du behöver göra sen är att koppla in din externa hårddisk med USB:n. Sen är det bara att gå in på deras hemsida och fixa dina nätinställningar.

Pogoplug gör dina filer tillgängliga överallt där du har en internetuppkoppling. Du kan tom nå dom från en iPhone. Du kan även skicka bilderna från din iPhone till hårddisken hemma. Du kan jobba som att din externa hemmahårddisk var anslutn till datorn du sitter vid just nu!


Den stöder alla operativsystem i princip och alla dom vanligaste webbläsarna(safari, IE, firefox, chrome). Den är liten och smidig(ca 15 cm hög). Designen vet jag dock inte vad mna ska säga om... Hela deras hemsida går i samma rosa färg men går detta verklien hem hos kunderna? Jag är tveksam till att kvinnor är deras starkaste kundgrupp.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback