Fashion + teknik = asus rt n56u

CeBIT 2010 (en mässa för elektronik och it-produkter)  är i full gång i tyskland och i Asus montrar kan man se den här skapelsen. Ett rymdskepp? Ett tidningsställ? Ett konstverk? En avskärmare? Nej det är en router!


Världens tunnaste router så vitt jag vet. Själva har vi vår router uppklistrad med silvertejp i el-skåpet. Skulle man ha en sån där snygg router vill man ju nästan ha den på matbordet. Måste vara en av dom första som satsar på designen. Inte nog med att designen är snygg den är ju så sinnessjukt smal också!

Jag har lite svårt att greppa att den verkligen fungerar men tydligen gör den det. Måste bara dra lite prestanda då det här faktiskt är en teknikblogg. Den stöder 802.11a/b/g/n, 3G HSDPA USB donglar, skrivare och hårddiskar via 2 USB portar, 4Gb LAN och 1Gb WAN. Dvs på ren svenska: den klarar det du behöver med lätthet.

So, my job here is done! Nu kan vi alla bara luta oss tillbaka och beundra detta med en löst hängande käke och dreggel i mungipan. Eller det var kanske bara jag....

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback