Call of Duty Black Ops trailer

I november kommer ytterligare ett spel till Call of Duty-serien. Black Ops kommer det heta och releasedatumet är 9 november 2010. CoD Modern Warfare 2 släptes 10 november 2009. Detta är en av sakerna som gjort många skeptiska till Blac Ops. Klarar Treyarch verkligen av att pumpa ut högkvalitativa spel så snabbt? Det återstår att se. Att Modern Warfare 2 var en succé kan ingen neka och dom har mycket att leva upp till.

Till skillnad från dom tidigare spelen kommer Black Ops inte utspela sig under världskrigen utan mellan andra världskriget och nutid. Mycket pekar på att kalla kriget kommer spela en roll samt kriget i vietnam. Det utspelar sig i allt från Kuba till arktiska områden(kanske norra ryssland?). Kolla och se för er själva!


Planen vid 1:13 ser ut som värsta rymdskeppen jämfört med fordonen från dom tidigare spelen haha. Jag vet dock inte om jag gillar hela grejen med att peppra ner obeväpnade människor(se 1:23). Visst hela spelet går ut på att slakta andra spelare men obeväpnade folkmassor? Barbariskt ja! Finns inte mycket fakta men desto fler gissningar, människornas som ses fly sägs vara forskare som springer från en exploderande rysk byggnad.

Man får i trailern även se skymtar av vapen som tex ett tyst men ytterst dödligt modernt armborst(1:03). Byggnader exploderar, något jag hoppas dom även gör i spelet sen för det känns så orealistiskt när allt står kvar oavsett hur mycket bomber som släpps. Styrs inte helikoptern av spelaren ett tag också? Ja resten får ni tyda själva!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback