teaser trailer för Ice Age 4!

Är ni precis som jag stora Ice Age fans? Hur kan man låta bli att älska alla dessa skruvade istidskaraktärer? Nu har en kort teaser trailer släppts för den kommande Ice Age 4 Continental Drift (eller Jorden skakar loss som den svenska titeln blir. Man översätter dock aldrig Ice Age till Istiden, varför översätta resten av titeln då? Fånigt) släppts. Full fokus på den rufsiga ekorren Scrat och hans ständiga kamp för att få ekollonet! Enjoy:

 

Så i den nya filmen kan vi alltså se hur Scrat skapar en jorbävning som spräcker jordens skorpa och skapar kontinenterna så som vi känner dom idag (det är även Scrat som orsakar italiens konstiga stövelform, tack för den förklaringen Dreamwork!). Jag ser förväntansfullt fram mot att få veta på vilken kontinent Sid, Manny, Diego och alla deras vänner hamnar. Får upp en jätterolig bild i huvudet över en mammut fast i regnskogen, en mammut för stor för att komma mellan träden hehehe.


Kommentarer
Postat av: Robin

Älskar hela serien faktiskt =) är ett stort fan utav 3d animerad film i stort och även tecknat (anime). Du får ha en fin dag tjejen!

2011-01-16 @ 12:11:10
URL: http://gamingground.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback